Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

ΓΟΝΟΣ -ΣΗΨΑΙΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΤΗΛΟΣ

Μελισσοκόμος - ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΜΠΑΝΙΟΣ - Νησος ΤΗΛΟΣ



Αξιζει τον κόπο να παρακολουθήσει κανείς την πορεία αποκαταστασης των διαφορων παθησεων οι οποιες προσεβαλλαν το Μελισσοκομειο του Παντελη.



Ετσι, εκτος απο την Νοζεμιαση, τον Σακκόμορφο Γόνο, τα δειγματα βρεθηκαν θετικα για "Σηψαιμικη κατασταση γονου"



Η γνωστοποιηση του Εργαστηριου Μελισσοπαθολογιας του Κ.Κ.Ι.Α, στην Ροδο, ανεφερε χαρακτηριστικα:26/3/2008 . Αριθ. Πρωτοκολλου 1402."Γνωστοποιηση αποτελεσματων"

"Σας γνωριζουμε οτι το δειγμα μελισσων που αποστειλλατε στο Εργαστηριο Μελισσοπαθολογιας του ΚΚΙΑ, βρεθηκε θετικο και για "σηψαιμικη κατασταση γονου".



Αξιοσημειοτο Γεγονος.

Στην γνωστοποιηση αποτελεσματων το Κ.Κ.Ι.Α. Ρόδου, ενω για την καταπολεμηση της Νοζεμίασης συνιστα την καταπολεμηση της με "μελισσοκομικους χειρισμους", για τον Σακκομορφο Γονο και την Σηψαιμικη κατασταση δεν υφίσταται καμμια αναφορα η υποδειξη για το πως να αντιμετωπισθουν.

Λογικα ο Παντελης θεωρουνταν καταδικασμενος να χασει τον γονο απο τις κυψελες και οι απώλειες αυτές να θεωρουνται "ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ".



Προσωπικα, αλλα και ολοι οι Συνεργατες του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ, δεν συμμεριζομαστε καθολου λογικη την απωλεια εστω και μιας μελισσας, οταν υπαρχει πλεον η δυνατοτητα τετοια απωλεια να αποφευχθει.



Ετσι οταν η περιοδος των εφαρμογων τον Απρίλιο τελειωσαν και ενας πανευτυχης Παντελης, μας ανεκοινωσε οτι και τα συμπτωματα "Σηψαιμικης καταστασης του γόνου" ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ, και παλι δεν εκπλαγηκαμε. Για μας ηταν κατι το φυσιολογικο.

Απλα οι μελισσοκομοι δεν εχουν μαθει τις απιστευτες δυνατότητες του Ζελε Αλόης Βερα, του Χυμου Νο 15 και των αλλων σκευασματων της Forever Living Products, που προωθει κατ' αποκλειστικοτητα στους Μελισσοκόμους το ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ.

Τα προιοντα αυτα βοηθουν εξαιρετικα στην στην ανδυνάμωση του αμυντικου μηχανισμου του οργανισμου των μελισσων, με αποτελεσμα να το καθιστουν ικανο να ξεπερνα με επιτυχία και τίς πιο δύσκολες καταστάσεις.


Με απλά λογια ο Παντελης επετυχε ενα απολυτο "ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ"



Η Χαρα, η Ευτυχια και απολαυση του να εισαι μελισσοκομος, οταν τα προιοντα μας χρησιμοποιουνται στην Μελισσοκομία.

Θυμαται μηπως να μας πει κανεις καποιο αντιστοιχο επιτευγμα σο παρελθον?


Στην διαθεση σας για καθε πληροφορία.

Μιχάλης Χατζηκαντης

Γεωπονος

Παραδείσι, Ροδου

Τηλεφ. 22410-81879 & 22410-81581 Κιν. 6979-224490

e-mail: geoponos@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: